Η ανάγκη των ευάλωτων και ευπαθών συμπολιτών μπαίνει διαχρονικά στο στόχαστρο της προσπάθειας του έργου μας και των ενεργειών μας. Διότι κανείς δεν πρέπει να νοιώθει και να είναι μόνος, ότι και αντιμετωπίζει, όπου και αν ανήκει. Χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις.

Με γνώμονα τις ανάγκες των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, που είναι διαχρονικά στο  επίκεντρο των ενεργειών και του έργου μας ο Δήμος μας, πρωτοπόρος, σχεδίασε και θα υλοποιήσει ένα σύγχρονο, μεγάλο και κοινωνικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικιακές ομάδες και για κάθε οικογένεια ξεχωριστά.  Κανείς δεν ήταν και δε θα είναι μόνος, ότι και αν αντιμετωπίζει, με μόνο στόχο την προφύλαξη, συνδρομή και επανένταξη όλων των συμπολιτών μας στο κοινωνικό γίγνεσθαι, στην καθημερινότητα της ζωής.

Για το Περιστέρι, τη δική μας, ξεχωριστή πόλη, ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η ευαισθητοποίηση σημαίνει και έμπρακτη συνεισφορά στην κοινωνία, χωρίς διαλείμματα, χωρίς διακοπή, χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις.

 

Για όλους εμάς, που με τιμή και αυτοδιοικητική ευθύνη εκπροσωπούμε την πόλη μας, είναι δέσμευση και υποχρέωση να προσπαθούμε συνεχώς και κάθε φορά περισσότερο, με τις υπηρεσίες μας, το σύνολο των φορέων της δημόσιας διοίκησης, και της κοινωνίας των πολιτών για την πόλη μας, το Περιστέρι, και τους ανθρώπους του.

 

Ανδρέας Παχατουρίδης

Δήμαρχος Περιστερίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο